Ombudsman Socialdemokraterna i Sundsvall

Vi söker en ombudsman för att fortsätta arbetet med att utveckla organisationen och verksamheten tillsammans med styrelsen för Socialdemokraterna i Sundsvall. Vi söker dig som är social, kreativ och initiativtagande och tillsammans med oss vill utveckla Socialdemokraterna som folkrörelse med fokus på organisationsutveckling och medlemsvärvning. Vi behöver dig som vill jobba med kampanjarbete och organisationsutveckling och som kan driva verksamhetsutvecklingen framåt.

Vill du arbete i en starkt växande organisation som har ökat medlemsantalet med 52 % på fyra år och där det finns en mycket väl inarbetat grundorganisation så är det här jobbet för dig. För att passa för jobbet så bör du ha lätt att samarbeta med andra och bra på att ta egna initiativ. Du behöver ha en entusiasm som smittar av sig på både enskilda och på organisationer. För att kunna genomföra jobbet på ett bra sätt ska du kunna kommunicerar väl i både tal och skrift. Du behöver vara strukturerad och resultatinriktad. Förutom att vara motor i en denna växande organisation ska du kunna utföra vissa administrativa uppgifter, så som medlems- och mötesadministration.

Du delar Socialdemokraternas idéer och värderingar. B-körkort är ett krav. Du behöver minst ha gymnasieexamen. Engagemang i och erfarenhet av Socialdemokraterna, fackföreningsrörelsen och/eller andra idéburna rörelser är meriterande. Erfarenhet från kampanjarbete i andra organisationer, både genom sociala medier och traditionellt folkrörelsearbete, är meriterande.


Arbetstiden är oreglerad. En stor del av arbetet är på kvällar och helger tillsammans med våra ideellt arbetande medlemmar. Tillträde sker efter överenskommelse och tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar du Åsa Ulander, ordförande för Sundsvalls Arbetarekommun på 070-189 99 20. 

Skicka ansökan och CV senast den 18 december via e-post till asa.ulander@sundsvall.se

facebook Twitter Email