Trygghet i Sundsvall

Vi i Socialdemokraterna i Sundsvall arbetar just nu med att ta fram ett valprogram för 2022. Med anledning av detta har vi plockat fram några fokusområden som vi vill satsa inom och ett av dessa fokusområden är trygghetsfrågorna.

Sundsvall är en trygg stad att leva i, det visar den statistik som finns. Trots det kan det finnas miljöer och tillfällen som där otryggheten visar. Vad tycker du att vi borde göra för att värna om ett tryggt Sundsvall?

Med oss denna kväll har vi Annika Odelind och Henrik Blusi från Polisen, Karin Silfversten från Socialtjänsten, Göran Norlén från Brottsofferjouren och en representant från Kvinnojouren. De ger sin bild av tryggheten i Sundsvall och tillsammans samtalar vi kring dessa frågor. Samtalet leds av kommunstyrelsens vice ordförande Niklas Säwén (S), tillika ansvarig för trygghetsfrågorna inom politiken i kommunen.

Passa på, gör din röst hörd och hjälp oss att pricka rätt i vårt arbete med att göra Sundsvall till en ännu tryggare stad att leva, bo och verka i.

Datum: 15/12

Tid: 18-20

Plats: Kulturmagasinet, programsalen

Begränsat antal platser

Vi bjuder på fika i paus

Varmt välkommen!

Arrangemanget är gratis men du måste hämta ut din gratisbiljett, antingen i receptionen på Kulturmagasinet eller via denna länk:

https://entresundsvall.se/arrangemang/trygghet-i-sundsvall-socialdemokraterna/

facebook Twitter Email